Bucharest

London

Hong Kong

User Page (Blog)

Vending Expo Romania

April 23

In perioada 28 - 30 mai 2019, in cadrul centrului expozitional Romexpo Bucuresti, Expo 24 organizeaza editia cu numarul sase a expozitiei Vending Expo. Expozitia doreste sa creeze noi canale de distributie si noi oportunitati de colaborare pe un sector aflat intr-o dezvoltare continua.

Entertainment Arena Expo

January 15

In luna septembrie, Expo 24 va invita la Entertainment Arena Expo, expozitie internationala ce va reuni distribuitori si producatori de jocuri de noroc, jocuri de casino si pariuri, AWP-uri, VLT-uri si componente. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a trei zile, in perioada 3 - 5 septembrie 2019 la Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

Expo Trafic la editia 7

January 20

Expo 24 Romania organizeaza in perioada 18 - 19 octombrie 2018, la Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti, editia sapte a expozitiei Expo Trafic. Expozitia va fi deschisa publicului intre intre orele 10.00 - 17.00

TEB Expo - expozitie pentru sistemul educational din Romania

February 10

Cele mai noi mijloace de predare vor fi expuse in cadrul editiei 11 a TEB Expo, eveniment cunoscut si ca Targul Educational Bucuresti, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti, in perioada 19-21 Aprilie 2016. Ca in fiecare an, principalul punct de atractie este reprezentat de sistemele IT pentru educatie, acestea prefigurand in fapt scoala viitorului.

Urmeaza: Vending Expo